Director Web - www.linkplus.ro

Cautare in director

Linkuri Sponsorizate

Reclama Google

Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Standard links

Curs valutar - cursul valutar Bnr cu principalele 18 valute actualizat la zi, arhiva cursului valutar din tot anul si un convertor valutar din si in oricare din valute.
http://curs-valutar.w5.ro/ ~ Detalii
PR: 2
Oferim consultanta in realizarea de proiecte Phare. Realizam proiecte pentru accesarea de fonduri structurale, fonduri nerambursabile. Oferim servicii de consultanta pentru obtinerea de credite. www.mediainvest.ro tel. 0364-730167
http://www.mediainvest.ro/ ~ Detalii
PR: 1
Volksbank Romania Agentia Militari - dobanda fixa pe toata perioada creditului!!, cel mai mic d.a.e, Oferim credit persoanelor fizice intre 18 si 70 de ani, cetateni romani, rezidenti - nerezidenti. Adrea noastra: Str. Iuliu Maniu nr.55.
http://www.vbrmilitari.ro ~ Detalii
N/A

Articole

Infiintarea Biroului de Credit aduce, fara indoiala, avantaje semnificative pentru banci, reprezentand un pas necesar in modernizarea serviciilor financiare. Modul in care au ajuns sa se foloseasca institutiile de credit de acest instrument este insa regretabil.
Millennium Bank, care a intrat oficial pe piata din Romania in luna octombrie 2007, numara in prezent aproximativ 500 de angajati, insa planurile pe termen lung prefigureaza aproape o dublare a acestei cifre.
Chiar daca in aceasta perioada, bancile comerciale au lansat mai multe oferte promotionale prin reduceri de dobanzi si comisioane la unele produse din portofoliul, putine dintre acestea au anuntat si majorari ale dobanzilor la depozite. De cele mai multe ori bancile isi promoveaza produsele de creditare, produsele de economisire nefiind o prioritate.


Siteuri Partenere

Reclame