Director Web - www.linkplus.ro

Cautare in director

Linkuri Sponsorizate

Reclama Google

Articole

Obligate sa precizeze care este valoarea procentuala a DAE, bancile recurg la tertipuri in incercarea de a evita precizarile cu privire la diferentele mari intre dobanda principala si cea efectiva.
Numai 10 companii au fost autorizate pana in acest moment sa incheie asigurari de raspundere civila auto (RCA) in 2008, potrivit Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Asirom a afisat o pierdere de 5,3 milioane lei (1,57 milioane euro) in primele noua luni din 2007, in special din cauza daunelor platite pentru doua accidente produse la Oltchim, a declarat directorul general al companiei, Boris Schneider. Asirom a inregistrat in primele noua luni din 2006 un profit net de 988.492 lei.
Majoritatea asiguratorilor mari au raportat pierderi sau reduceri de profit pe primele noua luni din acest an, din cauza cresterii daunelor. Primele noua luni ale acestui an au fost negre pentru cei mai mari asiguratori de pe piata, majoritatea inregistrand pierderi masive, dupa ce in aceeasi perioada din 2006 au mers pe profit. Pierderile au fost cauzate, in principal, de cresterea ratei daunei pe segmentul auto, dar si de producerea unor evenimente care au costat milioane de euro.


Siteuri Partenere

Reclame